Newsletter Subscribe

Termeni si conditii

www.ExpertPOS.ro este magazinul online oficial al firmei EconMedia SRL. Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui website sunt proprietatea EconMedia SRL. Dacã nu sunteţi de acord cu condiţiile de utilizare ale acestui website si a datelor cu caracter personal de cãtre EconMedia SRL , nu mai utilizaţi acest web site.

Site-ul, serviciile şi conţinutul www.ExpertPOS.ro vă suntoferite condiţionat de acceptarea dvs fără nici o modificare a condiţiilor din prezentul acord. EconMedia SRL poate revizui acest document oricând, prinactualizarea acestei pagini. EconMedia SRL îşi rezervă dreptul de a suspenda,modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului sau de arestricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conţinut.

Conţinutul şi designul ExpertPOS.ro, precum şi orice altmaterial având legătura cu www.ExpertPOS.ro aparţin EconMedia SRL şi sunt protejatede legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu puteţi utiliza, reproducesau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele ExpertPOS.ro fărăa deţine o permisiune scrisă din partea EconMedia SRL.

Deşi constant face eforturi în vederea asigurării calităţiişi corectitudinii informaţiei publicate în site, EconMedia  SRL nu poate garanta,expres sau implicit, in privinţa conţinutului său, a site-ului www.ExpertPOS.ro, a -ului www.ExpertPOS.ro ori a produselor şi serviciilor aparute sub sigla ExpertPOSExpertPOS.ro nu işi asumă răspunderea, în nici o situaţie,pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperiiu tilizării ori a lipsei regularitaţii informaţiilor şi serviciilor furnizate desite.

Aceşti "Termeni şi Condiţii" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi EconMedia SRL în privinţa utilizării site-ului ExpertPOS.ro.

Vă mulţumim,


Echipa ExpertPOS.ro


Viziteaza magazinul Expertpos.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.

text_heading

Locația noastră

str. Nicolaus Olahus, nr. 21, Oradea

0742012170