Soft restaurant

Solutie software pentru gestiunea completă a restaurantelor, cafenelelor, locațiilor bar sau fast food.

Acumulând o vastă experiență de-a lungul timpului, aplicatiile noastre va aduc simplitate si eficienta in gestiunea restaurantului. MicroReestaurant este o solutie care se remarca prin stabilitate, viteza de reactie crescuta si usurinta in utilizare.

Cu ajutorul aplicatiei MicroRestaurant puteti controla si monitoriza ospătarii, stiind în orice moment câte comenzi s-au preluat de catre fiecare ospătar și câți bani are încasați/de încasat, știți situația exactă a stocurilor de marfă/materii prime și a cantității necesare de aprovizionat. Comenzile sunt defalcate automat pe departamente (bar/bucatarie) și trimise spre imprimantele corespunzătoare.

Pentru a optimiza timpul de lucru,interfața de vânzare este structurată pentru a permite o operare rapidă și o prelucrare optimă a comenzilor primite de la clienți. 


Grid View:

Soft restaurant MicroRestaurant - Basic

RON490,00

Solutie soft restaurant si gestionare activitat locatii tip restaurant,bar,cafenea,club,catering. Soft restaurant MicroRestaurant - versiunea Basic. Pentru mai multe informatii referit..

Soft restaurant MicroRestaurant - Standard

RON790,00

Solutie soft completa de gestiune a locatiilor tip restaurant,bar,cafenea,club,catering. MicroRestaurant - versiunea standard. Un soft restaurant stabil și ușor de utilizat, flexibil și cu ..

Soft restaurant MicroRestaurant - Professional

RON990,00

Solutie Soft restaurant completa de gestiune a locatiilor tip restaurant,bar,cafenea,club,catering. Soft restaurant MicroRestaurant - versiunea Professional. Pentru mai multe info..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)