Newsletter Subscribe

Soft MicroErp

Beneficiind de experienta acumulata de-a lungul celor 10 ani de activitate, solutiile de vanzare si gestiune marca MicroErp dezvoltate de noi va aduc uneltele necesare gestionarii cu succes si fara batai de cap a afacerii D-voastra.

Pornind de la un trunchi comun, bine inchegat si pus la punct (modulul de gestiune), versiunile aplicatiei MicroErp se impart in doua solutii diferentiate dupa specificul activitatii, soft de gestiune restaurant si soft de gestiune magazin.


Softul de gestiune MicroRestaurant - este unealta software perfecta pentru gestionarea unei locatii tip HoReCa (restaurant, cafenea, catering sau fast food), avand atat gestiunea stricta a vanzarilor efectuate cat si evidenta stricta a stocurilor si evidentierea rapoartelor de vanzari care va sunt necesare in luarea celor mai bune decizii. 

Softul de gestiune MicroMagazin - va ofera rapiditate in vanzare si flexibilitate si acuratete in gestionarea stocurilor. Interfata de vanzare este foarte simpla, vanzarea se poate face prin scanarea codurilor de bare ale produselor sau selectie touchscreen. 

Utilizatorii principali ai aplicatiei (ospatarii si vanzatorii) au nevoie de o interfata de vanzare simpla si prietenoasa, iar administratorii au nevoie de un backoffice software care sa le permita sa monitorizeze cu strictete vanzarile si evolutia stocurilor si a profitului si generarea situatiilor contabile necesare in concordanta cu legislatia existenta si actualizate in timp real. MicroErp face tocmai acest lucru, pe partea de vanzare propune o interfata intuitiva, iar pe partea de administrare o interfata facila pentru o introducere usoara a datelor si a documentelor precum si de generarea rapida a tuturor situatiilor care sa va ajute in luarea celor mai bune decizii.

Am adus de-a lungul timpului, cu sprijinul si suportul clientilor deja existenti,carora le multumim,o sumedenie de functionalitati care isi vor dovedi utilitatea in gestionarea afacerii D-voastra.

Fiind o aplicatie matura si indelung testata si utilizata, MicroErp este un partener cu adevarat de incredere, si care nu va lasa la greu. Stabilitatea este un aspect foarte important intr-o relatie, iar MicroErp nu va dezamagi.

Pentru mai multe informatii referitoare la aplicatia MicroErp dezvoltata de noi, va rugam sa ne contactati pentru a va propune solutia potrivita.


Viziteaza magazinul Expertpos.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.

text_heading

Locația noastră

str. Nicolaus Olahus, nr. 21, Oradea

0742012170