Livrarea produselor se poate face in termen de maxim 2 zile in cazul in care produsele sunt pe stoc, din momentul incare s-au stabilit toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi). In cazul in care produsul nu exista pe stoc,clientul va fi informat telefonic, sau prin e-mail.

    ExpertPOS.ro nu poate garanta ca informatiile pe site sunt actualizate in orice moment al zilei, sau ca fotografiile sau descrierile prezentate reflecta exact produsul, ele fiind pur informative.

    Livrarea coletelor se face prin firma de curierat rapid. Timpul mediu de livrare este de 24h pentru orasele principale din tara si 36h pentru celelalte orase, iar livrarea se va face la sediul clientului. 

    Pentru livrarile prin Curier rapid,exceptand comenzile marcate cu Transport Gratuit,costul este de 20,00 lei (TVA inclus) pentru primul Kg. In cazul in care coletul depaseste 1kg, pentru fiecare kg in plus se va adauga 1 leu la costul transportului. Astfel, de exemplu, pentru un colet ce cantareste 4 kg, costul va fi 23 lei. Marfa se achita ramburs, iar costul transportului include taxa de ramburs.

Toate produsele sunt insotite de factura.

Un operator va va suna sa confirme fiecare comanda, cu aceasta ocazie fiind stabilite modalitatea de livrare, durata livrarii, etc.